Notícies

Us anirem informant de totes les notícies sobre els esdeveniments més imports que tinguin lloc al municipi, així com de les actuacions dutes a terme per Sant Feliu VIVA!

Recordeu que si voleu participar, podeu enviar un correu electrònic a info@santfeliuviva.cat. Enviar les vostres preguntes, comentaris, dubtes, o aspectes que us preocupin. Tenir per segur, que intentarem ajudar-vos.

Es sol·licita el Pla dels Dispositius de Seguretat a les Festes de la Tardor

Sant Feliu VIVA! ha sol·licitat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat el Pla dels Dispositius de Seguretat que han format part a les Festes de la Tardor. S’ha demanat mitjançant instància de data 13.10.2021 amb número de registre d’entrada E2021020439. Esperem en aquesta ocasió tenir-ne més sort que en passades ocasions en les queSigue leyendo “Es sol·licita el Pla dels Dispositius de Seguretat a les Festes de la Tardor”

Sant Feliu VIVA! sol·licita a l’Ajuntament que s’adhereixi a la Resolució de la UE sobre “zona de llibertat per a les persones LGBTIQ”

El Parlament Europeu va emetre Resolució al mes de març 2021 declarant a la Unió Europea “zona de llibertat per a les persones LGBTIQ”. Sant Feliu VIVA! mitjançant instància E2021011714 de data 15/06/2021 ha sol·licitat a l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat: “Que l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat s’adhereixi a la Resolució de laSigue leyendo “Sant Feliu VIVA! sol·licita a l’Ajuntament que s’adhereixi a la Resolució de la UE sobre “zona de llibertat per a les persones LGBTIQ””

Sant Feliu VIVA! inicia su campaña STOP RATICIDAS!

Nuestro partido puso en conocimiento del Ayuntamiento de Sant Feliu de Llobregat, mediante instancia de fecha 30 de septiembre de 2020, entrada E2020014930, que en el municipio se vienen aplicando raticidas (que contienen azufre) y que son tóxicos para las personas y para los animales. Para no desvirtuar ni una coma de la respuesta delSigue leyendo “Sant Feliu VIVA! inicia su campaña STOP RATICIDAS!”

Sant Feliu VIVA! forma parte de la coalición Recortes Cero – Grup Verd – Municipalistes

Cuando un número elevado de personas han decidido “no votar” es que ha llegado el momento de realizar un cambio de paradigma. Ya no nos sirven las falsas promesas de los políticos actuales. VIVA! es un partido al que le importan las personas, los animales y el medio ambiente. El próximo 14 de Febrero, siSigue leyendo “Sant Feliu VIVA! forma parte de la coalición Recortes Cero – Grup Verd – Municipalistes”

Llocs de treball “a dit”

Sant Feliu VIVA! en data 14 de novembre de 2020 ha presentat escrit a l’Ajuntament de Sant Feliu perquè considerem excessius el llocs de treball que la corporació assigna “a dit” (sistema de provisió lliure designació o lliure designació/concurs). Segons la relació de llocs de treball, un total de 37 llocs de treball. A més,Sigue leyendo “Llocs de treball “a dit””

Sant Feliu VIVA! sol·licita a l’Ajuntament que s’atorguin subvencions a empreses o entitats que contractin a persones a l’atur

El partit polític Sant Feliu VIVA! sol·licita per escrit a l’Ajuntament que s’atorguin subvencions a empreses o entitats que contractin a persones a l’atur. El contingut és el següent: EXPOSEM Atenent les circumstàncies excepcionals en les que ens trobem actualment i on el número de persones a l’atur al municipi ascendeix a 2359 persones. TenintSigue leyendo “Sant Feliu VIVA! sol·licita a l’Ajuntament que s’atorguin subvencions a empreses o entitats que contractin a persones a l’atur”


Segueix a Sant Feliu VIVA!

A %d blogueros les gusta esto: