Quin ha estat el cost de la campanya #viuSantFeliu?

Des de fa unes setmanes enrera les persones que vivim a Sant Feliu de Llobregat ens hem trobat amb unes figures i cartells en forma de V, penjats per tot arreu. Després d’uns quants dies, vam descobrir que es tractava de la campanya #viuSantFeliu, i que l’Ajuntament farà un acte promocional per tal de cel·lebrar els seus dos primers anys de mandat.

Els partits que governen l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat (ECP-ERC) s’estan mostrant molt opacs i amb molt poca transparència en la seva gestió. Per no parlar de la comunicació més que deficient amb la ciutadania.

La ciutadania es pregunta quin ha estat el cost d’aquesta campanya #viuSantFeliu, que no es altra cosa que una petita campanya electoral pels partits que governen, i des de Sant Feliu VIVA! i mitjançant instància E2021011719 de data 15 de juny de 2021 s’ha instat a la corporació a facilitar les dades del cost total d’aquesta campanya. Quan tinguem resposta, us direm o ens reafirmarem més encara, en que no es compleix la transparència necessària a les administracions públiques, i concretament a Sant Feliu de Llobregat.

Sobre aquest tema, estem revisant totes les contractacions efectuades per la corporació, on la gran majoria són contractes menors (a dit).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: