Sant Feliu VIVA! sol·licita a l’Ajuntament que s’atorguin subvencions a empreses o entitats que contractin a persones a l’atur

El partit polític Sant Feliu VIVA! sol·licita per escrit a l’Ajuntament que s’atorguin subvencions a empreses o entitats que contractin a persones a l’atur. El contingut és el següent:

EXPOSEM

Atenent les circumstàncies excepcionals en les que ens trobem actualment i on el número de persones a l’atur al municipi ascendeix a 2359 persones. Tenint en compte que la situació de les empreses i entitats del municipi travessen per una complicada situació econòmica. Que en els moments difícils els recursos públics són indispensables per a millorar la qualitat de vida dels habitants de Sant Feliu de Llobregat.

SOL·LICITEM

Establir una subvenció-ajuda per a les empreses o entitats del municipi que fomentin l’ocupació de persones aturades i empadronades a Sant Feliu, per tal d’alleugerir les despeses que afronten les empreses a l’hora de realitzar noves contractacions i fomentar l’ocupació al municipi.

Es podrien tenir en compte criteris com:

-Empreses o entitats que tinguin com a seu social el municipi de Sant Feliu de Llobregat i que no estiguin afectades per ERO.

-Que estiguin al corrent de les obligacions amb organismes públics.

-Realització de contractes de treball d’almenys 6 mesos de durada i a temps complert.

Data presentació: 06.11.2020


Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: